Werkomgeving

Bonduelle

Doel: Voor het Bonduelle Northern Europe kantoor de perfecte werkomgeving creëren,
een weerspiegeling van het DNA van Bonduelle.

Minor Avans Innovative Studio
Samenwerking:
Kimberly Valk, Celine de Witte, Willem de Vries

Bonduelle is een familiebedrijf dat bekend staat om haar blik- en diepvriesgroenten (retail), maar dat ook actief bezig is met foodservice. De zeven waarden die zij nastreven zijn: integrity, confidence, simplicity, excellence, open minded, fairness & people minded. Bonduelle heeft ons de volgende opdracht gegeven: Creëer voor het Bonduelle Northern Europe kantoor in Eindhoven de perfecte werkomgeving. ‘Een weerspiegeling van het DNA van Bonduelle waar de medewerkers dagelijks met trots binnenstappen en waar we gasten met trots ontvangen’.

We hebben besloten om drie verschillende stijlen te laten zien binnen ons concept, zo is de eerste vrij 'safe', hier blijven we met de kleuren en materialen het dichtst bij het merk. De tweede stijl 'rebellious' heeft al wat meer opvallende kleuren en materialen. De laatste stijl is onze visie over de kleuren en materialen van de toekomst, waar het merk ook mee op kan vallen. Alle toelichtingen voor onze keuzes binnen het concept hebben we weergegeven in de vorm van een menukaart. Zo wilden we toch een soort 'experience' meegeven aan de hand van de inhoud van het concept.
Een deel van de elementen in de video moest gemaakt worden, zo hebben we een maiswand, een vloer met aarde en plantjes, een wand van planten en een vloer van deksels in hars gemaakt. In zowel de menukaart als de video gebruiken we enkele Franse woorden, om zo nog de link te leggen met
het familiebedrijf en de afkomst.